Referenser

Gå till sidan
ah-feeder-bowl.jpg

AH Feeder Bowl

ah_feeder_bowl.jpg

AH Feeder Bowl - O-ringar

Plock av O-ringar i varierande storlekar förmatning av påsmaskiner.

palletizer.PNG

AH Palletizer

Palletizer Maxi finns i utförande singel eller dubbel beroende på önskad kapacitet och produktvarianter.

ah-palletizer-maxi-dubbel.jpg

AH Palletizer Maxi Dubbel

alfdex.JPG (2)

Alfdex - vevhusgasseparator

Alfdex är en av världens ledande leverantörer när det gäller rening av vevhusgaser inom fordonsindustrin. AH Automation har för deras räkning tagit fram en montageanläggning för två olika rotorpaket till vevhusgasseparatorer.

mjolk.jpg

Anläggning för hantering och lastning av mjölk

bin-picking.jpg

Bin picking

3cd.jpg

Deburring technology 3CD

electric-shaker-conveyor.jpg

Electric Shaker Conveyor

esbe_ventil.png

ESBE - Shuntventiler

ESBE tillverkar shuntventiler i en rad olika utföranden med olika anslutningar. Vi utformade ett dynamisk montagesystem som monterar, mäter vridmoment, testar täthet och lasermärker de olika produkterna automatiskt.

ESBE_ställdon.png

ESBE - ställdonsline

Anläggningen är ett palettbanesystem bestående av både automatiska och manuella stationer. Hjärtat i linjen är montagecellen där kugghjul av plast sätts ihop av scararobotar.

vattenpump.png

Fibo AS

Det norska företaget Fibo AS tillverkar vattenpumpar för lastbilsindustrin. Tidigare har dessa monterats för hand. Vi tog fram en helautomatisk linje som monterar cirka 15 delar och även kontrollerar kvaliteten.

Ventilok.PNG

Finnveden - Ventilok

Vi har till Finnveden levererat en helautomatisk anläggning som har till uppgift att pressa in slitbrickor i ventilok. Ett mätsystem kontrollerar även att produkten håller måttet och sorterar ut eventuellt defekta delar.

finnveden_vevstakar.jpg

Finnveden Vevstakar

Finnveden är en internationell verkstadskoncern vars största kundsegment är internationell fordonsindustri. Under 2004 fick vi på AH Automation i uppdrag att ta fram en maskin med tillhörande transportbana.

keg-line.jpg

Keg-line

kongsberg.JPG

Kongsberg Automotive - krängningshämmare

AH Automation har tagit fram en komplex anläggning för montage av krängningshämmare för lastbilar.

llentab.JPG

Llentab

Llentab tillverkar lättbyggda hallar som bygger på stålkonstruktioner. Vi levererade en nyckelfärdig robotanläggning som kan köra i timmar utan operatör närvarande.

montering-av-hjul-på-fotkry.jpg

Montering av hjul på fotkryss

v_stag.png

Montering V-stag

Kongsberg Automotive är en stor underleverantör inom fordonsindustrin. AH Automation fick förtroendet att leverera en anläggning för montering av V-stag som ingår i bakaxelupphängningen på lastbilar.

ta.JPG

Monteringslinje för ventilhus

TA Hydronics är en svensk tillverkare av reglerutrustning med ett av marknadens mest kompletta sortiment av ventiler för små apparater. AH levererade en komplett linje för montering och test av ventiler i TBV-serien.

plastal.jpg

Plastal

Plastal Sverige AB specialtillverkar plastdetaljer till fordonsindustrin. De önskade en anläggning som automatiskt kunde testa och kontrollera montage och elektronik i en stötfångare medan operatören synade lackresultatet....

ida.JPG (1)

Portmotorer

Crawford Production (tidigare International Door Automation) utvecklar och tillverkar driv- och styrsystem för olika typer av industriportar.

robotlosningar-for-palleter.jpg

Robotlösningar för palletering och depalletering

bränsletank.png

TechROi Fuel Systems - bränsletankar

TechROi Fuel Systems i dalsländska Bengtsfors har tagit fram en helt ny bränsletank i rostfritt stål. Den är lätt, återvinningsbar och hållfast och har skapat intresse från stora delar av fordonsindustrin.

vision-solution-on-glass.jpg

Visionsystem med robot

Vision system