sub_marine1.jpg

Marinel

AH Automation konstruerar, bygger och drifttar elutrustningar till fartyg, färjor och hamnterminaler över hela världen. Vi har kompetens på de speciella krav som elkonstruktioner i marin miljö ställer. Vi åtar oss både totalansvar och legoarbeten.

Vi levererar el och styrning samt övervakning till kunder i många olika brancher.

I huset finns kompetens för att ta sig an helhetslösningar innefattande allt från idé och projektledning till nyckelfärdig anläggning. Lösningarna kan på så sätt utformas komplett kundanpassade. Vi hanterar de flesta förekommande PLC-, HMI- och SCADA-systemen på marknaden. Skåpen tillverkas med komponenter från tillförlitliga fabrikat, bland andra: ABB, Schneider, Allen Bradley och Siemens.

Förutom tillverkning av motorställverk och distributionsställverk till fartyg, tar vi fram automatikskåp för styrning av olika system ombord och på kaj, såsom ventilation, komfortkyla, lastrumskyla, hissar och ramper samt för dieselaggregat. AH Automation har många års erfarenhet av utrustning för roro- och bulkfartyg, både elhydrauliska och helelektriska system.

 

undefined

undefined

 

undefined Marinel